National Geographic Telescop Reflector 114/900 AZ

Descrierea Produsului

Telescopul este in masura sa ofere o imagine clara a corpurilor ceresti, formeaza imagini clare si luminoase ale Lunii si planetelor.

 

Caracteristici:

 

  • Daca sunteti in cautarea unui telescop atat pentru observarea corpurilor ceresti cat si pentru observarea corpurilor terestre, telescopul National Geographic 114/900 AZ este potrivit nevoilor dumneavoastra.
  • Telescopul este in masura sa ofere o imagine clara a corpurilor ceresti, formeaza imagini clare si luminoase ale Lunii si planetelor.
  • Puteti vedea cu usurinta satelitii lui Jupiter si sa va minunati la frumusetea inelelor lui Saturn, studia nebuloase, spatiul si stelele.
  • ?i daca sunteti interesat de acest domeniu puteti de asemenea urmari balene sau pasari, studia natura planetei noastre datorita monturii altazimutal.
  • Toate elementele optice sunt foarte bine protejate pentru a oferi o mai mare luminozitate si claritate.
  • Telescopul National Geographic 114/900 AZ nu are doar o calitatee exceptionala a materialelor, ci, de asemenea este portabil si usor de utilizat, cu performante optice excelente.
  • Kit-ul include un set de accesorii care va fi interesant si util pentru incepatorii in astronomie.
  • Astfel, ei vor apela cu siguranta la CD-ROM-ul cu software-ul exclusiv \"Stellarium\" de la National Geographic - o harta computerizata a cerului, care ofera nu numai o varietate de corpuri ceresti, dar are, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi furnizarea de imagini color si obiectele la scara variabila.

 

Varsta: 7 ani+.nge9011200

Politica De Returnare

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 10 zile lucratoare, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.
Important: toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Puteti returna orice produs, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

Produsul se va returna in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte;

Pe langa reclamatia pe care o faceti sunteti nevoit sa pastrati factura fiscala si sa pastrati ambalajul produsului.

In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat si nu prezinta urme vizibile de utilizare;

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de ce ati comandat, va rugam sa semnalizati acest lucru printr-un email la info@jucariicopiii.ro sau telefonic la 0748-509-236. in acest caz solutionam problema cat mai repede posibil, si incercam sa onoram comanda initiala. Bineinteles, in acest caz taxele de transport vor fi suportate de Jucariicopiii.ro.

Inaintea returnarii produsului va rugam sa trimiteti un email la adresa: info@jucariicopiii.ro cu informatiile urmatoare: numele, numarul comenzii, un numar de telefon pe care puteti fi contactat, numarul facturii, motivul returnarii sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0748-509-236

Info Livrare

Magazinul nostru Jucariicopiii.ro are contract cu firma de curierat GLS Romania si DPD, iar livrarea produselor comandate se efectueaza prin intermediul lor. Cheltuielile de transport sunt unitare pe tot teritoriul țarii, 16 RON pe colet, și in cazul comenzilor in valoare mai mica de 300 lei sunt suportate de cumparator. Aceasta suma este adaugata automat la valoarea comenzii.

Plata comenzilor se face prin ramburs, astfel prețul produselor comandate se va achita curierului la inmanarea coletului. Angajatului firmei de curierat va emite pe loc o chitanța.

 

Produsele sunt expediate la adresa specificata in formularul de comanda in termen de 1 -5 zile lucratoare, de la data efectuarii comenzii. Exista posibilitatea de a stabili cu firma de curierat un interval orar de livrare, iar acest lucru trebuie specificat in campul observații in momentul lansarii  comenzii. Livrarea se face intre orele 9:00–17:00. Din acest motiv va rugam sa specificați o adresa unde curierul va poate gasi in acest interval de timp.

Rugam clienții noștri, ca la primirea coletului sa verifice aspectul pachetului. Acesta trebuie sa fie intact, fara deteriorari vizibile. In cazul in care observați ca banda adeziva a fost rupta, sau pachetul a fost deschis va rugam nu acceptați coletul.

Va rugam nu uitați sa verificați coletul inainte de preluare, pentru a evita reclamațiile și plangerile ulterioare.

765 lei
  • Produs IN STOC
  • Livrare in 24-48 ore
sau comanda prin tel: 0748-509-236

Comentarii

comments powered by Disqus