Ecoiffier Set Constructii Gara Abrick

Descrierea Produsului

Construieste-ti propriul aeroport si zborul spre China va decola fara probleme

Caracteristici:

  • Construieste-ti propria gara si zborul spre tari straine nu va avea nici o problema!
  • Sinele sunt libere, hai sa pornim spre aventura...
  • Vehiculele de urgenta asigura bunul mers al lucrurilor... Calatorie placuta!

Dimensiune: 58 x 38.5 x 12.7 cm.
Varsta: 18 luni+.


eco3071

Politica De Returnare

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 10 zile lucratoare, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.
Important: toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

Puteti returna orice produs, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

Produsul se va returna in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte;

Pe langa reclamatia pe care o faceti sunteti nevoit sa pastrati factura fiscala si sa pastrati ambalajul produsului.

In cazul in care a fost folosit produsul poate fi returnat daca nu este deterioarat si nu prezinta urme vizibile de utilizare;

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de ce ati comandat, va rugam sa semnalizati acest lucru printr-un email la info@jucariicopiii.ro sau telefonic la 0748-509-236. in acest caz solutionam problema cat mai repede posibil, si incercam sa onoram comanda initiala. Bineinteles, in acest caz taxele de transport vor fi suportate de Jucariicopiii.ro.

Inaintea returnarii produsului va rugam sa trimiteti un email la adresa: info@jucariicopiii.ro cu informatiile urmatoare: numele, numarul comenzii, un numar de telefon pe care puteti fi contactat, numarul facturii, motivul returnarii sau sa ne contactati la numarul de telefon: 0748-509-236

Info Livrare

Magazinul nostru Jucariicopiii.ro are contract cu firma de curierat GLS Romania si DPD, iar livrarea produselor comandate se efectueaza prin intermediul lor. Cheltuielile de transport sunt unitare pe tot teritoriul țarii, 16 RON pe colet, și in cazul comenzilor in valoare mai mica de 300 lei sunt suportate de cumparator. Aceasta suma este adaugata automat la valoarea comenzii.

Plata comenzilor se face prin ramburs, astfel prețul produselor comandate se va achita curierului la inmanarea coletului. Angajatului firmei de curierat va emite pe loc o chitanța.

 

Produsele sunt expediate la adresa specificata in formularul de comanda in termen de 1 -5 zile lucratoare, de la data efectuarii comenzii. Exista posibilitatea de a stabili cu firma de curierat un interval orar de livrare, iar acest lucru trebuie specificat in campul observații in momentul lansarii  comenzii. Livrarea se face intre orele 9:00–17:00. Din acest motiv va rugam sa specificați o adresa unde curierul va poate gasi in acest interval de timp.

Rugam clienții noștri, ca la primirea coletului sa verifice aspectul pachetului. Acesta trebuie sa fie intact, fara deteriorari vizibile. In cazul in care observați ca banda adeziva a fost rupta, sau pachetul a fost deschis va rugam nu acceptați coletul.

Va rugam nu uitați sa verificați coletul inainte de preluare, pentru a evita reclamațiile și plangerile ulterioare.

145 lei
  • Produs IN STOC
  • Livrare in 24-48 ore
sau comanda prin tel: 0748-509-236

Comentarii

comments powered by Disqus